Over Barbier Kerels

Barbier Kerels zijn Walter Teffer en Danny Martens.

Wij zijn gediplomeerde barbiers en herenkappers en hebben les gehad van hoogopgeleide en ervaren trainers die daarnaast ook als barbier in het topsegment werkzaam zijn. Onze praktijkervaring hebben we opgedaan bij een aantal vooraanstaande barbershops waaronder:

  • Kings Barber te 's Hertogenbosch onder leiding van Pascal van Lith (voormalig Nederlands kampioen)
  • JR Barbers & Academy te Heemskerk onder leiding van Jeff Rooze (leermeester aan de Barberschool Amsterdam, educator 18.21 Man Made)
  • Nero Barbershop te Ermelo onder leiding van Nero de Boer (o.a. gekozen tot beste Barbershop van Gelderland en één na beste van de Benelux)

Wie zijn Barbier Kerels nog meer?

  • Dennis Vulperhorst heeft succesvol de Barberschool Amsterdam afgerond en voelt ze zich inmiddels helemaal thuis bij Barbier Kerels .

Beleving

Wij mixen het ambacht uit het verleden met passie in het heden. Wij vinden kwaliteit en aandacht belangrijk en nemen daarom ook uitgebreid de tijd voor jou. Stap even uit de 'Ratrace' en stap weer vol energie de deur uit!

Certified Movember Rated Barber

Barbier Kerels is sinds 2017 door de Movember Foundation gecertificeerd. De Movember Foundation is de enige liefdadigheidsinstelling die het hele jaar door wereldwijd de strijd aangaat voor de gezondheid van de man. Ze pakken een aantal van de grootste gezondheidsproblemen voor mannen aan: prostaatkanker, teelbalkanker, en mentale gezondheid en preventie van zelfmoord. Ze streven ernaar om wereldwijd bij te dragen aan een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen. Deze ambitie is de basis van alles wat ze doen.