Afspraak maken

Barbier Kerels Veenendaal Afspraak maken

Maak een afspraak via de rode knop rechtsonder in beeld

  1. Maak 24/7 online een afspraak. Wel zo handig toch?
  2. Bij het maken van en afspraak stemt u automatisch in met de Algemene Voorwaarden van Barbier Kerels.
  3. Afspraken kunnen enkel en alleen online via barbier-kerels.nl, telefonisch of bij binnenlopen gemaakt worden, alle andere manieren zoals via; Facebook, SMS, WhatsApp, en email worden niet in behandeling genomen.
  4. Als u een afspraak heeft, kom op tijd. Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
  5. Houd rekening met een eventuele wachttijd.

Afspraak wijzigen en / of annuleren

  1. Als een afspraak 24 uur voorafgaand aan de afspraak telefonisch, per voicemail of e-mail wordt afgezegd, brengen wij geen kosten in rekening. Wij hebben dan de mogelijkheid iemand anders in te plannen op het vrijgekomen tijdstip.
  2. De kosten voor het te laat wijzigen of annuleren zijn 75% van de besproken behandeling als deze plek in de agenda niet meer opgevuld kan worden en 25% van de besproken behandeling als de plek in de agenda nog wel opgevuld kan worden. Deze kosten worden bij uw volgende behandeling in rekening gebracht.
  3. Bent u zonder afmelding niet aanwezig (no-show)? Dan wordt, ongeacht de reden, het volledige  tarief van de behandeling in rekening gebracht.
  4. Barbier Kerels is telefonisch te bereiken op 06 133 731 73.

Te laat?

Als je het niet redt om op tijd te komen bel dan: 06 133 731 73. Als je meer dan 10 minuten te laat bent dan kan het voorkomen dat wij deze als extra tijd in rekening brengen. Jij vindt het toch ook niet leuk om te wachten omdat de klant voor jou te laat was?

Maar dat overkomt een echte Kerel natuurlijk nooit…

Lees voordat je een afspraak maakt ook eerst even onze huisregels